Win kaartjes voor “INTO FASHION” in Panama* Amsterdam

INTO FASHION begint een traditie te worden in het laatste weekend van International Fashion week Amsterdam. Een spectaculair feest met uitsluitend de beste dj’s, de afgelopen editie met niemand minder dan Sister Bliss (FAITHLESS) ,en deze Editie de Internationale megaheld  ANTHONY PAPPA
Into Fashion

Fashion is Hotter dan Hot, maar een combinatie als deze gaat je stoutste dromen te boven.. Naast de line up zal er vanzelfsprekend aandacht gegeven worden aan mode, beauty & lifestyle met o.a. verschillende leuke stands in de aankomsthal, een fotocorner met een top fotograaf en in de grote zaal zal een modeshow zeker niet ontbreken.

BIKINI SHOW met BELLO CARINO een jong sieradenlabel dat zich op veel fronten kan onderscheiden. De handgemaakte sieraden zijn uniek en van elk wordt er maar één gemaakt. Deze show wordt spectaculair. Modellen worden omhult met prachtige sieraden bewerkt met Swarovski

www.bello-carino.nl Bello

Maak op INTO FASHION kennis met Het BIOEFFECT EGF Serum, die een gezondere en frissere uitstraling geeft door de vochtinbrengende werking en door het afremmen van de tekenen van een ouder wordende huid. EFFECTIEF, VEILIG en PUUR!

www.bioeffect.nl

Dutch Fashion Models (DFM) zal tijdens INTO FASHION op zoek gaan naar nieuwe talenten (mannequins, fotomodellen, hostesses) die inzetbaar zijn voor verschillende mode- opdrachten/evenementen zowel nationaal als internationaal.

www.dutchfashionmodels.nl

Xide is een trendy drankje van Carlsberg in 11 spannende smaken zoals rasberry blossom, mango hibiscus en cactus/lime. Tijdens Into Fashion geeft Sapor Soghati jou de gelegenheid om deze overheerlijke smaken te proeven.

www.saporsoghati.eu

Laat je fotograferen door top fotograaf Herman van Gestel die van elke foto een waar kunstwerk weet te maken. Een foto gemaakt door Herman van Gestel zal je voor altijd blijven koesteren en mag zeker niet ontbreken in jouw portfolio. Als Internationaal Fashion fotograaf weet hij precies waar modellenbureaus en klanten naar kijken.

www.hermanvangestel.com
Anthony Pappa & Jerry van Schie

Een feest was te verwachten, maar de uitbundigheid en overweldigende dj-set van Anthony Pappa bij de laatse  gig in Panama overtrof alle verwachtingen. Het dak ging er werkelijk  af, en alle handen waren aaneengesloten in de lucht.. wat een held!! Op veler veler veler verzoek dus meteen maar 4 weken later op herhaling , maar dan voor een extra lange set.. ANTHONY PAPPA!!!! Was je er niet bij, bij deze nogmaals je kans, was je er wel bij, dan hoeven we je niets meer te vertellen. Onze Nederlandse  Jerry van Schie zal voor een ultieme opwarmset zorgen zodat het bedje gespreid is voor de xxl set van Anthony pappa in Panama. Het belooft wederom een  legendarische muzikale trip in Panama te worden.

De studio word het domein van Marcello en Mehdi Deyes, deze 2 door de wol geverfde dj,s hebben een ultieme neus van hoe je een feest zou moeten bouwen, en zonder hokjesgeest zullen ze deze avond van de studio een zeer gewilde zaal maken.

Netwerken, Zien en gezien worden, dansen en feesten.. dat is INTO FASHION!!

ANTHONY PAPPA (AU)

Jerry van Schie (Groovecollection)

Marcello (Chemistry)

Mehdi Deyes (Innercircle)

Waar:  Panama

Datum: Vrijdag 15 Juli

Tijd: 23:00 tot 04:00

Voorverkoop € 10,00 www.panama.nl

Deur : € 15,00

 WINACTIE: Wil jij 2 kaarten winnen voor dit feest?
Mail naar info@derektigges.com!!!

Let op, de eerste 100 bezoekers krijgen een goed gevulde goodiebag!

Powered by Rejhan Putz

 Panama*


Oostelijke Handelskade 4

1019 BM Amsterdam

http://www.panama.nl

Beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de winactie.

Advertisements

About derektigges

My work is all about Fashion, PR and Social Media. I like to create, build, tell stories and help people.

Posted on 14/07/2011, in Fashion, Lifestyle and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: