Workshops

“Stijl voor mannen”

Derek Tigges organiseert unieke workshops voor mannen over stijl, fashion, food en mannendingen. Vanuit een zelfontwikkelde filosofie over stijl voor mannen is een mooi concept naar voren gekomen voor deze workshops. Goed gastheerschap!

Mannen hebben vaak geen zin om te winkelen maar willen of moeten er wel goed bijlopen. Hoe kan je makkelijk je eigen stijl aanpassen en hoe zorgt de hedendaagse man ervoor dat hij door vrouwen wordt gezien als stijlvol, charmant en voorkomend?

Tijdens de workshops komen diverse aspecten aan bod, waaronder styling, communicatie en koken. Het is belangrijk als man om je stijlvol te gedragen, wil je professioneel en charmant voor de dag komen. De juiste indruk achterlaten is waar het om gaat.

Stijl is iets wat niet alleen door de mode wordt bepaald maar ook iets wat zeer persoonlijk is. Iedereen heeft zijn eigen stijl maar wil wel met de trends meegaan en goed voor de dag komen. Hoe kan je dit doen zonder voor grote bedragen iedere maand te gaan winkelen? Welke kleuren staan je wel of niet? Wat is de perfecte pasvorm?

Duur van de workshops:

  • De light-workshop duurt 2 uur. Trek je favoriete kleding aan en neem wat kleding mee uit je kledingkast, wat je graag draagt. Tijdens de 2 uur is er aandacht voor stijl, fashion, gedragsregels en gastheerschap.
  • De Masterclass duurt ongeveer 3 uur en zal uitgebreid ingaan op stijl, fashion, gedragsregels en gastheerschap. Verder zijn er de juiste drankjes en goed voer. De heren krijgen uiteraard advies over de persoonlijke stijl.
  • De persoonlijke workshop duurt maximaal 8 uur. Derek zal jouw eigen kledingkast bespreken, een kleurkaart maken, persoonlijke styling doen en je in Amsterdam langs een aantal winkels leiden. Let op: Nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!
De kosten van de workshops:
  • De light-workshop kost slechts EUR 59,50 en is inclusief een hapje en drankje.
  • De Masterclass kost EUR 140,- en is inclusief drankjes en hapjes.
  • De persoonlijke workshop is op aanvraag. Prijs op aanvraag.
  • Indien je interesse hebt in een op maat gemaakte workshop voor jouw bedrijf of afdeling, kan je uiteraard informatie opvragen bij Derek hierover.
Ook leuk om als cadeau te geven of om samen met je vrienden/collega’s te doen!

Komt jouw kast er ook zo uit te zien?
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: